Høstens trosopplæringstiltak i Nordreisa


I høst er det faste ukentlige samlinger på menighetshuset for babyer (og foreldre), 2-5 åringer (og foreldre) samt 6-9 åringer.



I hele september og oktober treffes vi hver mandag kl.11.30 - 12.30. Babysang er et tilbud for de minste barna, sammen med en av foreldrene. Gjennom sang knyttes kontakt mellom foreldre og barn. Samlingene er lagt til rette for de små som deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne. Mødre og fedre med babyer i alderen 0-12 mnd er hjertelig velkommen. Litt eldre søsken kan selvfølgelig også få være med. Ta med matpakke så ordner vi te og kaffe slik at vi kan spise lunsj sammen.



Småbarnstreff er for barn i alderen 2-5 år. Vi samles hver mandag kl.17.00-18.00. Vi skal leke, synge og høre fortellinger fra bibelen. Etterpå spiser vi kveldsmat sammen. Ber om info vedr eventuelle matallergier ved påmelding. Påmelding senest samme dag innen kl.12, mtp beregning av matinnkjøp. Du er hjertelig velkommen sammen med en voksen.



Klubben er hver torsdag mellom 17-18.30 og er for alle barn i Nordreisa sokn som går i 1.- 4. klasse. I denne klubben skal vi blant annet lære om bibelen, synge og ha ulike aktiviteter med tema relatert til forskjellige bibelfortellinger. Det blir kjempeartig og vi håper du har lyst å bli med. Ta gjerne med andre jevnaldrende du kjenner.


Alle tiltakene på Kirkebakken menighetshus er åpne og dere kan komme den uken det passer.
Påmelding og spørsmål gjøres på tlf. 77 58 82 30 eller e-post: lova.naivo@nordreisa.kommune.no

 

Tilbake